Un restaurant fictiv a reușit să vândă burgeri prin Uber Eats, fără să fie supus în prealabil niciunei verificări de igienă. Știrea a ieșit la iveală săptămâna trecută, compania de livrări de mâncare gătită primind o puternică lovitură de imagine.

Advertisements

Experimentul a fost pus la cale de jurnaliștii BBCm, care au completat formularele de înscriere în platformă, promițând că în scurt timp vor obține și avizul de igienă, notează BBC, citat de degustam.ro.

În mod bizar Uber Eats i-a aprobat în sistem, fără să le verifice identitatea, sediul, restaurantul şi normele de igienă.

Redactorul BBC a început să gătească burgeri în curtea casei sale şi să îi livreze cu Uber Eats. Apoi a început să scape intenţionat chifetele pe jos şi a fost foarte relaxat cu igiena. Expertul în siguranță alimentară Mark McGLinn a făcut comanda și Uber Eats a procesat-o.

Soferul Uber Eats a ajuns la adresă şi chiar dacă a văzut cum sunt făcuţi burgerii tot a luat comanda şi a dus-o la client. McGlinn a fost şocat de ce a văzut şi aflat. După apariția materialului, Uber Eats a reacţionat şi a afirmat că acest incident îi încalcă politicile, care între timp au fost actualizate, pentru a evita apariția unor noi cazuri asemenea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *