Între 13 și 14 iunie, la București a avut loc iCEE FEST UPGRADE 100. În cadrul evenimentului dedicat tehnologiei și internetului, aplicația de navigație Waze a prezentat câteva statistici extrem de interesante pentru HoReCa.

Advertisements

Astfel, într-o zi normală, cele mai multe comenzi înregistrate de Waze sunt drumuri către superkarketuri și restaurante.

“În România am înregistrat 10.000 de drumuri pe zi către destinații unde sunt supermarketuri și 5.000 de drumuri pe zi la restaurante”, au anunțat oficialii companiei.

El a mai spus că aplicația are 2,7 milioane de utilizatori în România.

Waze a fost creată în Israel în anul 2006. În luna iunie 2013, Waze a fost achiziționată de compania Google pentru suma de 1,3 miliarde dolari.

Aplicația este apreciată de milioane de șoferi din întreaga lume întrucât aceștia sunt informați de gropile din carosabil, pericolele din trafic sau amplasarea echipajelor de poliție și cea a radarelor.

Festivalul iCEE.fest: Upgrade 100 a avut loc la mall Băneasa. Noul concept al festivalului iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce peste 180 de experți independenți în transformările provocate de internet și tehnologie precum și giganți globali ai industriei digitale.

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100 a oferit celor peste 3.000 de participanți de anul acesta, veniți din peste 10 țări, două scene principale și patru specializate, la care s-au adăugat evenimente private de business.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *