Lanțul hotelier Titanium, deținătorul brandului Atrium, a preluat recent în chirie și administrare fostul hotel Blaxy. La 1 iunie, complexul va fi deschis sub un nou concept.

Advertisements

Atrium Hotel by the Blaxy, clasificat la 4 stele, are 350 de camere și este construit în apropierea stațiunii Olimp, la 400 m de plajă.

Lanțul Titanium Hotels, inaugurat în România în 2016, operează în administrare și management trei hoteluri sub brandul Atrium: Atrium Bucharest City Center, Atrium Mountain View Predeal și Atrium Hotel by the Blaxy din Olimp.

Proprietarul, turcul Oguz Yilmaz, a încercat mai bine de un an să vândă hotelul Blaxy, însă fără succes. Pe de-o parte, datorită faptului că a intrat în insolvență, însă nu asta a fost problema cea mai mare, ci faptul că unele camere sunt vândute în regim de proprietate periodică. Așadar, cei care urmează să-l opereze vor avea și clienți care se cazează la all inclusive, și proprietari ai camerelor pe timp de o săptămână.

Astfel, operatorul a intrat în insolvență, în 2017 strângând datorii de peste 52 milioane lei, datorii la termen lung la 30 septembrie 2018 de 7.4 milioane lei. De asemenea, situației ingrate i s-au mai adăugat și o lipsă de lichidități și afaceri în scădere cu 52,4% în 2018, comparatic cu anul precedent.

Vă mulțumim pentru vizionare și nu uitați: Dacă ați aflat ceva nou și util, dați un share și abonați-vă la pagină pentru a nu rata următoarele clipuri. Numai de bine!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *