Povestea unei prietenii de 15 ani și a pasiunii pentru un stil de viață sănătos s-a materializat în apariția unui restaurant pe gustul celor două proprietare: Mădălina Toma și Cristina Chiriță.

Advertisements

Pe Calea Floreasca 91-111, amatorii preparatelor sănătoase pot trece pragul nou deschisului restaurant Avido. Preparatele farm to table, fără pesticite sau culturi modificate genetic îi așteaptă pe curioși de marți până duminică.

Dacă societatea te împinge din ce în ce mai tare către un stil de viață alert, pe repede înainte, la Avido te duci în tihnă ca să încerci, spre exemplu, pâinea cu maia artizanală făcută în casă.

Nasul Roșu și Ferma din Curte sunt doar două dintre fermele pe care Avido se bazează pentru procurarea ingredientelor. De altfel, majoritatea ingredientelor pe care s-a construit povestea Avido provin de la producători locali, motiv pentru care meniul are o dinamică sezonieră.

Alte elemente cu care Avido încearcă să-și atragă vizitatorii sunt meniul business lunch, cu 20% discount pentru cei care lucrează sau locuiesc în zonă, precum și cafeaua de calitate superioară de la Origo, prăjită cu doar câetva zile înainte de a fi servită.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *