Chefs Round Table România a ajuns la cea de-a 30-a ediție. Evenimentul, inițiat de chefii Ioan Șușală și Vasile Nicolae, reunește bucătarii și colaboratorii lor din gastronomia românească. Cu ocazia ultimei ediții, organizatorii au anunțat că evenimentul lor se află în etapa legală de a se transforma într-un ONG, cu principala misiune de a sprijini ospitalitatea românească.

Advertisements

Una dintre activitățile pe care fundația le are în vedere este acea de a oferi copiilor orfani posibilitatea de a se califica și angaja în domeniul ospitalității, așa încât atunci când ating majoratul și sunt nevoiți să părăsească mediul instituțional, să aibă șanse reale de a se integra în societate.

ONG-ul va oferi traininguri pentru bucătarii aflați la început de drum, pentru cei care își desfășoară activitatea în cantinele spitalelor și ale altor instituții de asistență socială, va organiza activități care să sprijine sub diverse forme ospitalitatea și se va implica în diferite proiecte caritabile din România.

Chefs Round Table România reunește o dată pe lună bucătarii și colaboratorii lor din Horeca sub egida „Chefi-Egalitate-Profesioniști-Respect-Unitate”. Întâlnirile periodice Chefs Round Table sunt o excelentă ocazie de networking și discuții între toți cei implicați în domeniul gastronomiei și ospitalității din România.

Ultima ediție a Chefs Round Table România, organizată la Băcănia Veche – The Charity Shop, a avut un scop caritabil, acela de a strânge fonduri pentru sprijinirea Asociației „Dăruiește Viată” care a demarat construirea Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *