Probabil că cel mai des întâlnit vis de business are legătură cu ospitalitatea. Cel puțin o dată în viață te-ai gândit și tu cât de tare ți-ar plăcea să ai propriul restaurant, bar sau cafenea. Este cu siguranță un vis boem și, până la urmă, cât de greu poate să fie?

Advertisements

Ei bine, adevărul este că afacerile din HoReCa sunt grele, solicită timp și nervi de oțel, iar în detalii aparent inofensive se ascunde diferența dintre extindere și faliment.

Mirajul ușurinței unui business în ospitalitate face ca  6 din 10 restaurante, baruri și cafenele să dea faliment în primele 9 luni de funcționare, potrivit Asociației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România.

Ei bine, în data de 22 martie, la DoubleTree by Hilton Cluj-Napoca are loc a doua ediție a Conferinței Pinch of Salt, dedicată celor care își doresc o afacere în domeniul ospitalității și nu știu de unde să pornească, precum și proprietarilor din ospitalitate care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din domeniu.

Printre speakerii Conferinței se numără și Ana Roš, din Slovenia, desemnată „World Best Female Chef” în 2017. De asemenea, pe scena Pinch of Salt se va afla și Maria Dunca, manager al restaurantului Baracca din Cluj, desemnat cel mai bun restaurant din România în anul 2018, în cadrul Romanian Hospitality Awards.

Oana Coantă, chef, manager și co-proprietar al Bistro de l’Arte din Brașov, chef Adi Hădean, Cristi Cismaru, Asociația My Transylvania sau Vlad Buda, omul din spatele mult îndrăgitelor cafenele Steam din București, vor fi de asemenea prezenți la a doua ediție a Conferinței Pinch of Salt, organizată sub motto-ul „I have a dream”.

Vă mulțumim pentru vizionare și nu uitați: Dacă ați aflat ceva nou și util, dați un share și abonați-vă la pagină pentru a nu rata următoarele clipuri. Numai de bine!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *