Joi, 28 martie, pe Bulevardul Expoziției 22 A, reprezentani ai autorităților locale, oameni de afaceri și reprezentanți ai presei și-au dat întâlnire pentru a fi martori la unul dintre cele cele mai importante momente ale anului, pe piața hotelieră din România.

Advertisements

Nicolae Dumitru, președintele Niro Investment Group, a anunțat că a definitivat negocierile cu reprezentanții Swissôtel, prin care grupul elvețian va intra pe piața din România.

“De douăzeci şi cinci de ani, compania noastră, în calitate de  investitor şi dezvoltator imobiliar, lansează proiecte de afaceri importante, adesea de tip pionierat. Suntem încântați să inaugurăm acest proiect major care va oferi oraşului noi facilități, locuri de muncă, un flux de turişti şi oameni de afaceri din afara orașului București “, a declarat domnul Nicolae Dumitru, președintele Niro Investment Group.” Este o periodă extraordinară în dezvoltarea Niro Investment Group și suntem onorați să fim parteneri cu un important brand de lux, aşa cum este Swissôtel “.

La finalizare (anul 2021), clădirea care va fi operată sub marca Swissôtel va fi cel mai înalt hotel din Bucureşti şi va avea 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată pentru întâlniri de afaceri şi organizarea de evenimente corporate.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Otopeni şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România. Turiştii se vor bucura de locația ideală a hotelului, care este situat aproape de atracții importante cum ar fi Parcul Herăstrău și Centrul Vechi.

Hotelul va fi operat de Accor, lider la nivel global în domeniul ospitalității augmentate, cu cele aproape 4800 de hoteluri, stațiuni și reședințe pe care le pune la dispoziția clienților. În România, Accor are o experiență de 25 de ani și operează, printre altele, Pullman Bucharest World Trade Center și Ibis Hotel.

“România este o piață foarte atractivă, cu o dezvoltare rapidă, cu potențial imens și randamente foarte bune. Există o cerere internă puternică pentru servicii de ospitalitate, din partea românilor înstăriți și, cu atât mai mult, din partea vizitatorilor internaționali. Suntem onorați că Niro Investment Group a ales Swissôtel și Accor pentru gestionarea acestui proiect hotelier ambițios. Suntem siguri că Swissôtel Bucharest va stabili noi standarde în industria hotelieră din România”, – adaugă Frank Reul, Head of Development al Accor pentru Europa de Est.

Despre Swissôtel:

Unul dintre cele mai renumite branduri elvețiene, Swissôtel numără peste 30 de hoteluri la nivel mondial, fiind prezent în țări ca Germania, Olanda, Turcia, Arabia Saudită, SUA, China, Thailanda sau Japonia.

Despre Niro Investment Group:

Grupul românesc cu capital integral privat are peste 25 de ani de experiență în domeniul investițiilor, dezvoltării și managementului activelor. Grupul, care acționează ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general și manager de infrastructură, are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de metri pătrați construiti, cu o valoare de peste 400.000.000 €. Printre proiectele dezvoltate și gestionate de NIRO Investment Group se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *