ROMEXPO, cel mai important Centru Expozițional din România, organizează și găzduiește în acest an un număr impresionant de evenimente: peste 143 de târguri, expoziții și festivaluri, cu participare națională și internațională.

Advertisements

Târgul de Turism al României, primul mare eveniment găzduit de Romexpo în acest an, va avea loc între 21 și 24 februarie.

Participanții se vor putea delecta cu sute de oferte de călătorie, în țară și străinătate. În aceeași perioadă cu Târgul de Turism va avea loc și Romhotel, o expoziție internațională de echipamente, mobilier și alte dotări pentru hoteluri și restaurante.

Însă maratonul adevărat începe abia în luna martie la Romexpo, cu nu mai puțin de 6 expoziții dintre cele mai diverse. Amintim aici doar Construct Ambient Expo, un târg internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, precum și Antique Market, un târg dedicat iubitorilor de artă și antichități.

În luna aprilie vom avea parte și de o premieră, sub forma Somn Expo, o expoziție de produse și servicii care asigură un somn liniștit și al cărei obiectiv este să aducă în atenția publicului larg importanța unui somn odihnitor.

În  mai, pasionații de invenții și inovații își dau întâlnire în cadrul Inventika, eveniment care se va desfășura concomitent cu expoziția Metal Show & TIB.

La finalul lunii, amatorii unei vieți bio pot opta să participe la evenimentul Bio Life & Style Expo, iar pasionații de IT pot participa între 12 și 15 iunie la Bucharest DigIT Expo.

Așadar, se anunță un an plin de evenimente de marcă la Romexpo. Nu ne rămâne decât să vă invităm pe site-ul nostru, acolo unde veți găsi un link cu detalii despre toate evenimentele din acest an.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *