Anul 2019 vine la Romexpo cu o mulțime de evenimente dedicate domeniului HoReCa.

Advertisements

În primul rând, vorbim de Romhotel, o expoziție de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante, care va avea loc între 21 și 24 februarie.

Evenimentul dă ocazia companiilor româneşti de a-şi promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa HORECA, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

Între 30 octombrie și 3 noiembrie vor avea loc alte două evenimente de interes pentru industria HoReCa.

Primul dintre ele este IndagraFood & Carnexpo, un eveniment unde vor fi expuse sute de produse și tehnologii inovative și la care sunt așteptate peste 200 de companii din România și de pe piețele cu industrie alimentară dezvoltată.

Manifestarea reprezintă platforma potrivită pentru lansarea și vânzarea de produse, prezentarea noutăților din domeniu, stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte.

Evenimentul este organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Al doilea eveniment care va avea loc între 30 octombrie și 3 noiembrie este Expo Drink, unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice, berii și bauturilor non-alcoolice din România.

Evenimentul va reuni producători tradiționali și internaționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație.

Însă Expo Drink nu înseamnă doar vinuri și băuturi alcoolice. De o atenție deosebită se bucură și producătorii și distribuitorii de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea  și ceaiuri.

Așadar, dacă faceți parte din HoReCa autohtonă sau pur și simplu vreți să fiți la curent cu noile trenduri din domeniu, neapărat trebuie să vă băgați în program cele 3 evenimente de la Romexpo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *