Haideți să facem următorul exercițiu de imaginație: Cum ar fi să-i aveți strânși în fața voastră pe cei mai tari profesioniști din HoReCa? Iar ei să fie acolo doar pentru a vă răspunde la curiozități și întrebări?

Advertisements

Cum ar fi să vă întâlniți cu managerul celui mai bun restaurant din România? Dar cu cel mai performant antreprenor? Ce ați vrea să aflați de la fondatorul celui mai tare festival din țară? Dar de la cel mai bun chef?

Ei bine, începeți să lucrați la întrebări pentru că un astfel de eveniment apare pe piața din România mai devreme decât ați fi tentați să credeți. Pe 4 februarie, în București, la hotel Radisson, va avea loc evenimentul de follow up al Romanian Hospitality Awards: Meet the winners & the jury. Success stories behind.

Hospitality Culture Institute îi aduce în fața voastră pe cei mai tari performeri din piața autohtonă de HoReCa, marii câștigători ai Romanian Hospitality Awards, precum și reprezentanți ai juriului competiției.

Cele mai grele lecții învățate de-a lungul carierei, sfaturile tehnice și poveștile inedite vor fi împărtășite în cadrul a 4 paneluri de discuții: Brand awareness, Events, Developing a niche, personal brand.

Așadar, nu uitați: 4 februarie, București, Radisson Hotel, ora 10:00. Biletele la eveniment le puteți achiziționa de pe awards.hospitalityculture.ro/howto.

Vă mulțumim pentru vizionare și nu uitați: Dacă ați aflat ceva nou și util, dați un share și abonați-vă la pagină, pentru a nu rata următoarele clipuri. Numai de bine!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *