UniChef Romania este un proiect educational cu #BucatariPentruBucatari. Organizat inca din 2016 de catre Unilever Food Solutions, comunitatea online si offline reuneste deja bucatari profesionisti din toata tara.

Advertisements

In UniChef mediul este unul de inovare, de tendinte, dar si de acumulare de abilitati si cunostinte de baza. Proiectul creeaza prin aplicatia online si prin sesiunile de traininguri regionale o conexiune importanta intre trainerii experimentati si noua generatie de bucatari profesionisti, pentru a forma adevarati artisti in bucatarie.

Si in 2018, proiectul a culminat cu UniChef Cup, unde finalistii concursului anual, impreuna cu membrii comunitatii si cu juriul, au avut parte de lansari, demonstratii culinare si o prima testare a noutatilor anului 2019. A fost si momentul desemnarii castigatorului anului 2019 intr-un concurs culinar live.

Lucrezi in industria HoReCa? Vrei sa fii si tu la curent in 2019 cu noutati despre UniChef? Intra in comunitatea digitala #ChefsForChefs acum, asigurandu-te ca primesti newsletterul Unilever Food Solutions si nu vei pierde nicio stire importanta a comunitatii.

Aboneaza-te pentru vesti aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *