Trendul asiatic in gourmet este din ce in ce mai puternic si asta se vede in preferintele clientilor tai. Auzim din ce in ce mai des despre fusion european – asiatic.

Advertisements

Dar ce inseamna mai exact un meniu de inspiratie asiatica si ce tehnici de pregatire a felurilor de mancare folosesc asiaticii? Cum poti integra aceste elemente intr-un meniu european?

La intoarcerea de la Bangkok Thai Cooking Academy, Chef Bogdan Manolache, de la Hotel Continental Forum Arad ne-a povestit despre elementele care fac bucataria thailandeza speciala.

Si chiar daca in cele mai multe cazuri nu exista reguli sau masuratori, am reusit sa aflam ce tehnici si arome pot transforma preparate din meniul tau intr-o experienta senzoriala de neuitat pentru clientii tai.

Cum poti obtine gusturi vibrante, inedite, dar in acelasi timp echilibrate?

Descopera si tu jurnalul expeditiei asiatice si descarca cele 6 retete pregatite ca inspiratie de catre Chef Bogdan Manolache la linkul: goo.gl/2jZTEz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *