Pentru al doilea an consecutiv, Academia de Studii Economice din București și École hôtelière de Lausanne oferă un program de studii post-universitare pentru managerii români din industria ospitalității, intitulat Managementul strategic al Ospitalității.

Advertisements

Cu scopul declarat de a educa și forma noii specialiști din industria HoReCa, programul de studii se adresează absolvenților de studii superioare, cu minim doi ani experiență pe piața muncii.

Absolvenții programului vor primi un certificat de atestare a competențelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educației Naționale din România, precum și un certificat de Executive Education eliberat de École hôtelière de Lausanne.

Selecția în doi pași se face în urma unui eseu motivațional în limba engleză și a unui interviu de selecție tot în limba engleză.

Acest lucru se întâmplă deoarece nu mai puțin de 60% dintre profesorii programului de studii provin de la celebra școală din Elveția.

École hôtelière de Lausanne este cea mai bună școală de profil din lume, care pregătește studenții pentru ca aceștia să ocupe ulterior poziții de management în companiile de turism.

Pentru informații suplimentare privind înscrierea puteți accesa www.postuniversitare.ase.ro sau trimiteți un mail la gabriela.tigu@ase.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *