Cei de la Alpha Food Labs sunt de părere că pentru a inova mai bine azi, trebuie să gândim mai ambițios cu privire la ziua de mâine. Așa că ce au făcut a fost să-și imagineze o serie concept de produse alimentare care ar putea ajunge să fie consumate în masă în următorii 20 de ani.

Advertisements

Așadar, micul dejun ar putea consta într-un bol de cereale cu lapte. Însă nu orice fel de cereale, ci fulgi de Kernza, o plantă rădăcinoasă dezvoltată în laborator, foarte rezistentă la secetă și care crește ani la rândul, dintr-o singură semănare.

Micro Green aduce beneficiile marijuanei recreaționale în mijlocul oricărei mese din zi. Fiecare sticlă de ulei de măsline cu THC este gândită să ofere o doză precisă de relaxare peste orice alimente doriți.

Sărurile din carne ar putea deveni un condiment nelipsit din orice bucătărie. Acestea sunt gândite să asezoneze orice fel de mâncare cu ingredientele nutritive din carne și sunt făcute 100% din carne cultivată celular, nu din arome artificiale.

Heritage Culture ți-ar putea asigura doza zilnică de proteine din carne la costuri mult mai mici decât dacă s-ar apela la creșterea clasică a animalului. Cu ajutorul agriculturii celulare, se vor putea produce doar acele părți din animal dorite, eliminându-se risipa și micșorându-se considerabil prețul produsului final.

Dacă vei fi unul dintre cei care vor prefera mâncarea printată, Refuel este produsul pe care îl vei păstra în permanență pe lista de cumpărături. Împreună cu imprimanta 3D și cu profilul food ID vei crea acea mâncare care se potrivește cel mai bine nevoilor tale din momentul respectiv.

Pastele nu pot lipsi dintr-o alimentație normală. Doar că le vei putea înlocui pe cele făinoase cu cele create din alge marine. Pe lângă proprietățile benefice, mirosul de apă sărată va accentua gustul oricărui sos l-ai pune peste. Parcă viitorul nu sună chiar atât de rău, nu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *