De ce este pestele in toate meniurile?

Advertisements

Sanatatea vinde! Interesul pentru mancarea sanatoasa continua sa creasca, iar clientii vad pestele ca pe un bun inlocuitor al carnii, precum si ca pe o sursa de proteine si acizi grasi benefici.

Totul este despre mese mai usoare, iar pestele se potriveste de minune cu acest trend. De ce sa nu elimini din meniul tau garnitura plina de carbohidrati si sa asociezi pestele cu legume intr-un mod creativ. Ce zici de varza crocanta si sos de dovleac?

Adauga in meniu si peste subevaluat

Pestele si sustenabilitatea merg mana in mana. Cum? In primul rand trebuie sa te concentrezi pe sezon. Apoi, introdu in meniul tau speciile de peste subevaluate, precum capturile accidentale de pesti mici, pentru care exista o cerere mai mica. Pestele subevaluat poate fi un experiment ce ofera clientilor tai o experienta unica. Stai departe de codul sau tonul supraexploatati si incepe sa te gandesti la retete pentru randunica de mare, cod negru si pastrav auriu arctic.

Pentru mai multe sfaturi intra pe ufs.com.

NOILE RETETE pregatite de CHEF MARCOS, le gasesti AICI: https://goo.gl/UMA6JX

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *