Dana Dogantekin, Chef Unilever Food Solutions Romania, a pregatit reteta “Risotto cu dovleac, pui la cuptor si sos de unt si lamaie”.

Advertisements

Pentru prepararea risotto-ului, Dana a utilizat Knorr Professional Bulion Lichid de Pui (20 grame pentru 400 grame de orez). Risotto cu dovleac a fost aromatizat cu cimbru si i s-a conferit o consistenta cremoasa cu unt si parmezan. Risotto-ul cu dovleac a venit ca si completare la puiul copt, marinat cu Knorr Primerba Pesto Rosu si Rama Combi profi. Totul a fost completat de sosul de unt si lamaie, realizat cu Knorr Sos Lemon Butter.

Descopera alte 12 retete savuroase pregatite cu Bulioanele Knorr, in brosura “Inspiratie in bucatarie”. Descarca brosura de aici: https://goo.gl/6f9LbZ

In plus, pana pe 16 Aprilie, inca mai ai ocazia sa castigi unul dintre cele 40 de sorturi sau unul dintre cele 10 dispozitive de ascutit cutite oferite la TOMBOLA KNORR*. Trebuie doar sa te inscrii raspunzand la o intrebare Knorr, aici: https://goo.gl/gDbFdg

 

*Organizatorul: Unilever South Central Europe SA. Perioada campaniei: 15.02.2018-16.04.2018. Premiile la tombola: 50 premii, 40 dintre acestea constand in cate un sort UFS in valoare de 103.53 RON si 10 dintre acestea  constand in cate un dispozitiv de ascutit cutite in valoare de 88.06 RON (TVA inclus). Regulamentul este disponibil gratuit la: https://www.unileverfoodsolutions.ro/dam/global-ufs/mcos/see/romania/downloadable-files/regulament-KnorrBulioane2018.pdf.pdf

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *