Din ce in ce mai multi sunt turistii care nu mai vad in cazare doar un loc in care sa-si petreaca noaptea, ci cauta adevarate experiente de neuitat.

Advertisements

La randul lor, dezvoltatorii cauta fel de fel de locuri neconventionale prin care sa convinga potentialii clienti sa le treaca pragul. In continuare, va prezentam un top inedit al hotelurilor-pestera.

In pestera Socorro din Tenerife, pentru doar 49 de euro pe noapte, poti inchiria locatia formata din doua dormitoare, living, baie si bucatarie. Ideala pentru familii sau grupurile de pana la 6 persoane, locatia dispune si de o terasa insorita, perfecta pentru momentele de relaxare departe de vuietul clasic al statiunii.

Daca aveti drum in Granada, Spania, pentru doar 250 $, va puteti caza o noapte la Cuevo de Lujo. Cu o capacitate de 9 locuri, locatia e structurata pe doua nivele. Sub pamant se afla cele trei dormitoare, camera de zi, baile si bucataria, in timp ce la al doilea nivel veti gasi un living si o terasa cu o priveliste cu totul si cu totul deosebita.

Grecia nu putea sa lipseasca dintr-un asemenea top. In insula Santorini, Pestera Lava a fost transformata intr-o locatie perfecta pentru cuplurile in cautare de cateva zile de relaxare. Cu o capacitate de doar doua persoane, locatia dispune

de aparatura de ultima generatie, precum si de un jacuzzi imens care iese din pestera.

Tot o locatie perfecta pentru cupluri este si The Rockhouse Retreat din Worchestershire, Marea Britanie. Vorbim din nou de un obiectiv cu o capacitate maxima de doar doua persoane, preturile pentru o noapte de cazare pornind de la 273 de dolari pe noapte. Iar daca discutam despre dotari, podelele incalzite si luminile ambientale contribuie si ele la crearea unei atmosfere romantice de neuitat.

Ne intoarcem in Spania pentru a vorbi despre hotelul Loft Cave Sea View din insula Gran Canaria. Dupa cum ne sugereaza si denumirea, marea e vizibila atat de la geamurile din interiorul pesterii-hotel, cat si din mijlocul piscinei-infinit amenajata langa locatie. Locatia cu o capacitate de maxim 4 persoane, doua dormitoare cu paturi matrimoniale, un bar si loc de joaca pentru copii, poate fi inchiriata de la 166 dolari pe noapte.

 

Ne mutam in Turcia pentru a vorbi despre pestera Anitya din regiunea Cappadocia. Atestata istoric drept locuinta inca de acum 600 de ani, aceasta are o capacitate maxima de sase persoane, preturile pentru o noapte de cazare plecand de la 182/dolari pe noapte. Iar daca vechimea locuintei si dotarile nu reusesc sa va convinga sa o rezervati pentru cel putin un weekend, cu siguranta va va convinge peisajul cu totul si cu totul spectaculos din provincia istorica turca.

In final, va prezentam Casa Beckham Creek Cave, Arkansas, SUA. Apartamentul cu o capacitate de pana la 16 persoane poate fi inchiriat cu preturi care pornesc de la 1110 $ pe noapte. Vorbim despre patru dormitoare, un living imens, patru bai si o bucatarie, toate acestea ascunse intr-o statiune salbatica situata intre cascada Lost Valley si raul Buffalo, unde amatorii de sporturi extrema in natura se pot bucura de un Nature Park la fel de special ca aceasta pestera-hotel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *