Tehnologia a cunoscut o adevărată explozie în ultimii ani. În științele spațiale, Elon Musk a construit racheta reutilizabilă. În fizică, acceleratorul de particule atrage toate privirile. În trafic a început o nouă revolutție, prin mașinile electrice și chiar cele fără șofer.

Advertisements

Dar atunci când vorbim de viața în bucătărie, progresul tehnologic înseamnă, fără doar și poate, apariția noului cuptor Combi Retigo Vision. Un singur aparat, indiferent de nevoie. Cu Retigo Vision, importat în România de Conti Grup, poți găti mai multe mese simultan, cu diverse metode de preparare și fără contaminare încrucișată cu miros sau arome, crescând astfel capacitatea bucătăriei tale.

Într-un singur cuptor găsim înglobate toate tehnologiile de gătire. Fie că ai nevoie să gătești prin fierbere, coacere, prăjire, gătit sub vid, conservare, deshidratare, cuptorul Retigo Vision este răspunsul potrivit indiferent de provocare.

Acesta este disponibil în numai puțin de 28 de variante, pentru a răspunde cu succes necesităților oricărei bucătării. Și vine cu o tehnologie brevetată, datorită căreia, camera de gătit poate fi dezumidificată rapid și eficient pentru a oferi preparatului final o crustă perfectă și o culoare maro-aurie. Ca o confirmare oficială a progresului tehnologic și a calității cuptorului Retigo Vision, acesta a primit marele premiu la sectiunea design-led, din partea celei mai prestigioase reviste din domeniu, Food Service Equipment.

Fă cunoștință astăzi, cu tehnologia de mâine. Alege cuptorul Retigo Vision!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *