Se spune ca ingredientul secret in bucatarie este pasiunea. Se mai spune si despre creativitate ca ar fi secretul celor mai reusite preparate. Dar conteaza si inspiratia, eficienta, si momentul. Si mai avem un ingredient secret, cu ajutorul caruia pasiunea, creativitatea, inspiratia si eficienta stralucesc in bucatarie. Ingredientul nostru secret in bucatarie este Gama Knorr Bulioane.

Advertisements

 

Nelipsita din bucatariile profesionale, Gama Knorr Bulioane este baza ideala pentru orice reteta, potentand aromele ingredientelor folosite, oferind clientilor gustul constant cu care s-au obisnuit, de fiecare data. Bulioanele Knorr de carne si de legume, format lichid / pasta / gelificat sunt usor de dozat, ocupa putin spatiu de depozitare in bucatarie, ceea ce eficientizeaza mult procesul realizarii unui meniu profesionist.

 

Nu mai fierbi oase sau legume ore intregi pentru a obtine bulioanele de carne si pe cele vegetale. Nu mai folosesti cantitati foarte mari de ingrediente, daca folosesti Gama Knorr Bulioane. Pe langa realizarea preparatelor cu materie prima proaspata in cantitati mari, te poti baza pe Knorr Bulioane sa obtii de fiecare data acelasi gust, deci ai garantia clientilor fideli. Vei pastra gustul autentic al mancarurilor traditionale sau vei potenta aromele farfuriilor moderne.

 

Stim sigur ca Gama Knorr Bulioane se potriveste indiferent de regiunea din care provin preparatele pregatite de tine. Am invitat bucatari din Moldova, Muntenia si Banat in bucataria Unilever Food Solutions pentru a ne demonstra ca ingredientul secret in bucatarie este Bulionul Knorr. De la ciorba radauteana, sau ciulama cu mamaliguta si pana la surf & turf, Gama Knorr Bulioane este nelipsita din bucatariile profesionale din Moldova, pentru ca eficienta si rapiditatea realizarii unui meniu a la carte lasa loc de inspiratie. De la gulas de vita, pana la carne marinata, concentratele Knorr pot fi  baza preparatelor din Banat. Knorr Bulioane poate fi ingredientul secret si in bucatariile moderne din Muntenia. De la piept de rata cu varza rosie carmelizata si sos de portocale pana la muschi de vita in sos de ciuperci, cu souffle de spanac, Knorr Bulioane sunt eficiente.

 

Aceste retete complete si multe altele te asteapta in Brosura Knorr “Inspiratie in bucatarie”. Descopera in Brosura Knorr Bulioane toate retetele Chefilor din Moldova, Banat si Muntenia si a chefilor UFS! De la produsele traditionale pana la cele moderne, actuale, si ajungand la bucataria fusion, eclectica, ingredientul secret este acelasi: Gama Knorr Bulioane.

Click pentru a descarca brosura cu cele 13 retete. Pentru ca pasiunea pentru bucatarie ne aduce impreuna.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *