Hotelul de Gheata de la Balea Lac se va inaugura oficial in data de 10 februarie. Pragul acestuia va fi trecut si de un oaspete de seama, in persoana lui Kevin Hamilton, ambasadorul Canadei in Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Advertisements

Tema centrala din acest an este muzica. In cele 14 camere si 6 iglu-uri sunt amplasate statui de gheata ale unor mari nume din industria internationala a muzicii, precum Michael Jackson, Madonna sau Elvis Presley.

La Hotelul de Gheata de la Balea Lac se cazeaza in fiecare an peste 8000 de turisti, alte cateva mii vizitandu-l fara sa inopteze.

Amatorii unor astfel de locuri inedite s-au putut caza deja si in acest sezon la Hotelul de Geata, incepand cu 17 decembrie, trebuind sa plateasca 100 de euro pentru o noapte de cazare in camera dubla.

Odata cu inaugurarea oficiala a hotelului se va da startul unui concurs de fotografie ce are ca tema hotelul racoros din Balea Lac. Fotografi din toata tara sunt invitati sa se inscrie pana in data de 9 februarie, marele castigator al concursului fiind premiat cu 1000 de euro.

Pe aceasta cale va invitam si noi sa va inscrieti la concurs. Va tinem pumnii ca fotografiile facute sa faca inconjurul lumii si sa va puneti astfel aportul la promovarea unuia dintre cele mai frumoase proiecte turistice din tara noastra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *