Astazi avem o intrebare pentru voi. Cand a fost ultima data cand ati dedicate cu adevarat atentie paharelor in care serviti bauturile? Acum 1 an, acum 2, ultima data cand a trecut un reprezentant de vanzari de la vreo firma? Sau poate sunteti genul care trage o fuga pana la Ikea si cumpara de acolo ce are nevoie?

Advertisements

Ei bine in timp ce la noi toate cele de mai sus sunt inca practici cotidiene pe alte meleaguri conteaza nu doar recepientul si alcoolul ci si gheata. Bine ati venit in lumea gheatei de bar specializate. Gheata nu mai este doar bullet sau cub, half dice sau full dice. Multe din cocktail barurile din new York incep sa inghete apa minerala, apa de plante si chiar esente tocmai pentru a se diferentia de competitie. Se cauta gheata cat mai limpede, cat mai rece si cat mai rezistenta. Iar in topul ghetei premium se afla gheata branduita.

Da, iti poti face cuburi de gheata cu logu-ul tau la interior. Vei spune la ce imi trebuie? Inafara de faptul ca toata lumea le va remarca si fotografia cu siguranta, aceste cuburi iti permit sa devii creativ cu gusturile din pahar.

Le gasiti momentan in Los Angeles, la West Coast Ice Provisions, iar clientii pentru cuburi nu sunt tocmai multi, asta pentru ca si tehnologia este la inceput, totusi se pare ca baietii de la WCIP sunt din ce in ce mai cautati, daca initial doar de corporatii si agentii de publicitate, iata ca incep sa apara si cluburi ultra exclusiviste, unde costul de cativa dolari in plus la un drink nu conteaza absolut deloc.

Pana la urma in epoca baturilor pe instagram la fel de multa atentie trebuie sa mearga atat la expterior paharului cat si la interiorul acestuia. De multe ori, clientii vor veni nu neaparat dupa gustul legedar ci si dupa aspectul de milioane de like-uri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *