Daca inca nu este suficient de clar dupa miile de luminite, sutele de melodii si zecile de mentiuni, atunci va mai confirmam si noi odata: Da, vin sarbatorile. Ce inseamna asta pentru ospitalitate si cum pot proprietarii de locatii sa profite la maxim de ele? Despre asta vorbim astazi.

Advertisements

Sarbatorile inseamna, in mare, un grad de ocupare ridicat, vanzari crescute, fully booked, sali pline, o adevarata nebunie. Toate astea daca locatia se afla in locul corespunzator. Pentru ceilalti, care nu sunt unde trebuie, inseamna mai putin bine: oameni care pleaca din orase, iar pentru cei care raman, inseamna mancare acasa multa si putine motive bune ca sa iasa in oras. Asa ca cine vrea sa se asigure ca lucrurile merg bine si de sarbatori, trebuie sa faca niste pasi in plus fata de ceea ce este obisnuit.

Evident, deja cea mai mare parte dintre comercianti au invatat sa isi decoreze locatiile, sa puna si cateva luminite si sa faca un vin fiert. Doar ca, la fel ca orice altceva pe lume, ceea ce ieri era diferit, astazi devine uzual, o idee buna este imprumatata si uite asa originalul devine popular.

Asadar, ce solutii avem pentru a ne inbunatati situatia? In primul rand, vinul ala fiert poate fi el insusi un diferentiator. Reteta poate fi una clasica dar poate fi si una complet noua si poate mai gustoasa. Poate fi pe soiuri, pe temperaturi, pe ingrediente si asa mai departe.

Doar ca, de ce sa te opresti la vin, cand poti face zeci de bauturi incredibil de gustoase in aceasta perioada. Iar daca vrei sa faci inca un pas in directia buna, pe langa bauturile de sezon merg si cateva produse de patiserie la fel de artizanale si originale: legendarul pas in plus.

Deja unii vor spune ca nu vor sa se complice. De unde si retete speciale si patiserie speciala? Cum ca nimeni nu face si ca daca intrebi furnizorii, nu fac decat ce vor ei si nu fac ce am vrea noi, horecarii. Doar ca, iar nu prea este asa.

De cativa ani, la Ploiesti exista o fabricuta, sau o scoala de patiseri, de fapt este un ONG ce ajuta copiii sa gaseasca un drum in viata, de fapt este un atelier de bunatati, de fapt este un cumul de lucruri, dar ce e important este ca e un loc ce face bine, ce aduce plus valoare nu doar in Excel ci si in comunitatea din care face parte.

E vorba de Concordia, asociatia umanitara Concordia, ce care pe langa vieti mai bune, face si niste preparate de sezon incredibil de bune. Turta dulce, biscuiti, baghetine, cozonac si multe altele. Tot ce ati putea vrea, la ei le gasiti. Mai mult, le si personalizeaza conform cerintelor clientului, le livreaza ei si, evident, mai sunt si bune.

Asadar, daca vreti sa combinati acel „fii mai bun de Craciun!” cu o idee tare de marketing si cu beneficiile brandului, atunci recomandarea noastra este sa apelati la Concordia. Noi deja am facut-o.

Date de contact: http://concordia.org.ro/intreprindere-sociala/brutaria-concordia/produse-de-craciun/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *