Investitia in tehnologie, noul trend din ospitalitate. Astazi vorbim despre McDonald’s si cele 10 milioane de euro pe care vrea sa le investeasca pana in 2019 in inovatia digitala.

Advertisements

In Romania, franciza McDonald’s este detinuta de maltezii de la Premier Capital, care mai opereaza lantul de restaurante in alte cinci tari europene: Grecia, Estonia, Letonia, Lituania si Malta.

Acestia au declarat ca doar in urmatoarele doua luni isi propun sa investeasca 4.5 milioane euro in implementarea unei platforme integrate de operare in 50 de restaurante, care va urma sa imbine sistemul de comanda de la casa de marcat, sistemul digital de comanda si sistemul de plata cu toate procesele noi de preparare a produselor din bucatarie.

Grupul maltez opereaza in momentul de fata 136 de restaurante ce numara peste 7000 de angajati. Numai in 2016, pragul restaurantelor din grup a trecut de 105 milioane de clienti.

Premier Capital isi propune ca pana in 2021 sa ajunga la 200 de restaurante si toate sa functioneze cu noua platforma de integrare.

Observam asadar un trend din ce in ce mai puternic in HoReCa, atunci cand vorbim despre investitiile in inovatia digitala. Cine nu se va reforma acum sau in viitorul apropiat, risca sa ramana pe margine. Si totusi, in cazul Premier Capital, vorbim de o investitie de 10 milioane de euro in doar doi ani de zile si doar pe segmentul digital. Este mult, este putin? Ramane de vazut.

Va multumim pentru vizionare si nu uitati, daca ati aflat ceva nou si util, dati un share si subscribe, pentru a nu rata clipurile viitoare. Pana data viitoare, urmariti numai ospitalitate cu personalitate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *