Salutari si bine ati venit la peplus.ro – unica platforma video din Romania, cu informatii din domeniul ospitalitatii.

Advertisements

Astazi stam de vorba iar despre delivery si digitalizare, mai exact despre solutia oferita de unul dintre jucatorii din piata.

Daca lucrati intr-un birou mare sau mic, cu totii stiti cat de frustranta poate fi experienta comenzii in grup, cum cineva isi asuma centralizarea, chatul cu toti, vizita la bucatarie si asa mai departe.

Cum ar fi daca toate astea ar disparea, daca n-ar mai dura 100 de ani sa faceti o comanda de mancare cu colegii la birou? Daca n-ar mai trebui sa se plimbe Irina dupa nimeni cu agenda, ca sa-si noteze ca Roxana vrea pizza vegetariana, ca Matei vrea ciorba de vacuta, cum Cristi ar manca un gulas ardelenesc, Ioana niste cartofi prajiti cu branza, dar nu aia ci cealalta.

Cum ar fi daca pe fiecare caserola primita ar fi o eticheta cu destinatarul? Ca sa nu mai existe discutiile clasice: „era a mea”, „ba a mea”. Cum ar fi daca ai vedea cum arata mancarea inainte sa o comanzi si imaginea sa fie reala? Sa stii si tu ce urmeaza sa primesti. Cum ar fi daca meniul ar fi si in alte limbi, sa intealeaga si expatul de pe randul patru cum e treaba cu retete locale, fara sa deschida Wikipedia.

Ar fi hipMenu, asta ar fi. Adica ai reusi sa comanzi de pranz in 3 minute exact ce si de unde vrei, ai plati separat on-line, deci nu ar mai trebui sa alergi dupa bani ficsi, marunt, rest, ti-ar veni mancarea in acelasi timp cu a colegilor si, bonus, ai etichetata, deci nu mai pierzi timpul cautand pachetul tau.

Ati manca toti la bucatarie si v-ati bucura de pauza. Ati spune ca nu exista, ca asta este o utopie. Dar nu este asa, chiar exista si se cheama hipMenu.

Cum functioneaza? Practic, organizatorul, sa spunem Irina, trimite tuturor un link generat automat de hipMenu, fiecare isi alege separat meniul extrem de bine organizat pe categorii – dupa fotografii facute fidel realitatii – platiti separat si primiti mancarea cat ai zice Hip.

Si pentru ca fiecare participant la comanda este protagonist in filmul asta, numele fiecaruia va ajunge pe o eticheta separata, atasata comenzii sale, astfel incat nimeni nu se mai incurca. Plata se poate face online in mod individual iar daca exista taxa de transport, atunci aceasta se imparte si ea proportional – 5 lei la 10 persoane, de exemplu. Impreuna, dar separat.

Adica ai exact atata independenta cat sa nu te enervezi la pranz dar nici sa mananci singur. Asa-i ca de-abia astepti sa mergi maine la birou?

Intre timp, platformei hipMenu s-a alaturat si Fabio Pizza. Lantul de pizzerii din Bucuresti intra in parteneriat cu platforma de livrare prin integrarea softului propriu de comenzi.

Echipele tehnice Fabio si hipMenu au colaborat pentru a integra platformele online astfel incat comenzile de pe hipMenu ajung direct in bucataria Fabio, fara a implica personalul de client service. Asta a insemnat o investitie majora de ambele parti. Fabio vede o oportunitate de crestere in sectorul livrarilor de mancare catre clienti corporate si, in acest sens, vede in hipMenu un partener strategic. Pentru hipMenu, care doreste sa se concentreze pe branduri de restaurante care livreaza in mod constant produse de calitate clientilor corporate, Fabio este un partener exemplar.

Va multumim pentru vizionare si, nu uitati, daca ati aflat ceva nou si util da-ti un share si subscribe pentru a nu rata urmatoarele clipuri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *