Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania, alaturi de Hospitality Culture, organizeaza cel mai mare eveniment educational din Horeca.

Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din România (HORA), organizeaza în data de 10 octombrie The Workshops, la Bucuresti, cel mai mare eveniment dedicat educatiei din domeniul HoReCa, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti.
The Workshops este cel mai mare eveniment de profil din acest an, integrând nu mai putin de 10 seminarii distincte, care se vor desfasura pe parcursul unei singure zile, si reuneste o echipa de traineri formata din cei mai buni profesionisti din industrie, alaturi de mai multi reprezentanti guvernamentali. Printre acestia, Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, Dragos Petrescu, presedinte HORA, Calin Ionescu, COO KFC, Pizza Hut, Paul, Hard Rock, Daniel Mischie, CEO City Grill Grup, Dan Isai, CEO Salad Box, Andrei Gosu, CEO Ascendis, Florin Godean, CEO Addecco si multi altii.
Participantii, proprietari si top manageri din industria HoReCa precum si profesionisti din domenii conexe, vor avea astfel ocazia sa afle secretele necesare pentru a-si asigura succesul în lupta cu competitorii.
”Educatia este cheia succesului în afaceri. Cunoasterea te ajuta sa nu repeti greselile celorlalti, sa fii mereu cu un pas în fata lor si sa îti poti face un business plan realist”, arata Dragos Petrescu, presedinte HORA.
Cum sa-ti construiesti echipa, cum sa alcatuiesti un business plan de succes, secretele comunicarii in ospitalitate sau trenduri si solutii performante de dezvoltare a unui multi-unit restaurant sunt doar câteva dintre temele care vor fi abordate în cele cinci workshopuri distincte ale evenimentului: Resurse umane, Business planning, Solutii Operationale, Comunicare si, nu in ultimul rand, Dezvoltare.

Advertisements

Înscrierile la eveniment se pot face pe site-ul workshops.horaromania.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *