Turismul din Iasi este in miscare, doar ca nu stim in ce directie.

Avem o veste excelenta, Iasiul a luat o decizie: abemus coordonator turistic. Se pare ca viitorul turistic al Iasului va fi trasat de o echipa de specialisti condusa de lect. dr. Mihai Bulai, prodecan al Facultatii de Geografie si Geologie, din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Din grupul sau de lucru mai fac parte trei cadre didactice cu background stiintific dar si practic în domeniul turismului, precum si doi doctoranzi. Asadar, draga Iasi, esti pe maini academice.

Advertisements

In acelasi timp, intr-o galaxie foarte foarte indepartata, un anumit Gordon Ramsay lucreaza ca si consultant pentru statul Singapore. Asta cu siguranta pentru ca, intr-o tara atat de mica, nu au putut gasi academicienii necesari.

Nu stim care sunt obiectivele echipei de lucru de la Iasi si nici termenele de predare. Speram doar ca sunt la curent si cu platformele de house sharing, inovative social media, youtube channels, new media, marketing online si crowd generated content si asta ca sa nu intram in detalii.
Pariul ce trebuie facut este: Iasi sau Singapore? Cadre didactice sau profesionisti din domeniu?

Voi ce parere aveti?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *