Daca sunteti proprietarul unui spatiu amplu si nu stiti inca ce ati putea face cu el, cum sa il monetizati cu o investitie minima dar care sa fie si suficient de interesanta incat sa nu se rasufle in cateva luni? Ei bine, acesta este clipul pe care il asteptati. Astazi stam de vorba despre idei de afaceri noi in horeca noua din Romania noua.

Advertisements

Incepem clipul cu o intrebare: Va spune ceva termenul Food Hall? Cel mai probabil nu, dar este in acest moment un adevarat trend atat in Europa de Vest cat si in Statele unite. Dar despre ce este vorba?

Va trebuie un un spatiu vast, ideal deschis, poate o fosta hala industriala dezafectata, o fosta piata sau ceva asemanator. Adaugati putin curaj si cativa antreprenori locali ce nu vor sa investeasca din prima intr-o locatie la strada, nu isi doresc inca un van si iata ca puteti incepe.

Imaginati-va un loc in care gasiti zeci de optiuni culinare moderne si avangardiste alaturi de evenimente zilnice, diversitate maxima, experinta culinara de nota zece si investitii si preturi minime. Potential de locatie – destinatie extrem de ridicat, atat pentru localnici cat si pentru turisti.

Asta este un FoodHall, un loc in care vii dedicat pentru mancare, un fel de by foodies for foodies. In loc sa alergi intre toate food vanurile din oras, iata ca le poti gasi in fiecare zi in acelasi loc. Un fel de food fest dar mereu deschis. Important este ca toti cei prezenti sa faca putina arta in farfurie.

Evident, afacerea nu se face singura si ar avea nevoie de un timp pentru maturizare, investitii in comunicare si dezvoltare, dar pe termen lung piata cu siguranta merge in acea directie.

Ramene de vazut cand se va deschide primul FoodHall din Romania.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *