Salutari si bine ati venit la peplus.ro – unica platforma video din Romania, cu informatii din domeniul ospitalitatii. Doar aici primiti continut relevant si interesant, in fiecare zi. Daca va place si nu vreti sa pierdeti urmatoarele clipuri, apasati subscribe.

Advertisements

Daca sunteti om, sanse mari sunt sa va placa si cafeaua sau cel putin bauturile preparate din aceasta, iar daca ne uitam la cifrele ultimilor ani, la numarul de localuri Starbucks deschise si la toate coffee to go-urile aparute pe marile artere din orase, e clar ca Romania are o pasiune pentru cafea.

Cat de matura este in schimb aceasta pasiune si cat de multi consumatori sunt si cunoscatori ce trec in sfera cafelei artizanale, asta este mai greu de spus. In schimb, in ultimii ani incep sa apara din ce in ce mai multe localuri ce servesc acest tip de cafea artizanala, in plus alaturi de ele apar si primele prajitorii locale.

Daca va intrebati de ce conteaza cum este prajita atunci avem o veste buna, se anunta un eveniment in care puteti invata multe de la cei mai buni.
Pe 16 septembrie in Bucuresti, in proaspatul restaurat Palat Universul are loc o competitie de care vreti sa stiti: True artisan Cafe festival, aduna in acelasi loc multi barista, multe echipamente si multe cafele.

Se anunta un juriu priceput, atat local cat si international ce va alege un castigator al editiei. Daca va suna interesant gasiti link-ul evenimentului in descrierea de mai jos. Avem si o intrebare, cati dintre dumneavoastra si cunoscutii apropiati sunteti consumatori de cafea artizanala?

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *