In ultimii ani tot mai multi artisti si sportivi intra in domeniul ospitalitatii prin diverse activitati. Unii reusesc sa le transforme in afaceri banoase iar altii le inchid dupa ceva timp. Cert este in schimb ca domeniul este extrem de atractiv pentru acest tip de investitori, iar astazi va prezentam cateva dintre ultimele aparitii ale binomului showbusiness si ospitalitate.

Advertisements

Primul pe lista este Smiley, cantaretul, compozitorul, antreprenorul, prezentatorul si multitalentatul artist si-a deschis club de live, chiar în incinta fabricii Faur, la parterul cladirii unde se afla Hahaha Production. Clubul se numeste Allive iar Smiley declara ca este un proiect independent de Hahaha. Scopul spatiului este de a incuraja si sprijini arta, de la teatru la muzica si expozitii, lucruri noi si vechi, muzica si creativitate.

Un alt nume sonor ce a intrat in ospitalitate este Simona Halep . Simona a investit într-un complex hotelier care se ridica în partea de nord a statiunii Mamaia si care va fi gata pâna la finalul anului. In plus, aceasta detine si o cafenea, SH cafe, situata pe strada Mircea cel Batrân, nu departe de faleza Cazinoului din Constanta. Desi nu este direct implicata in managementul cafenelei, Simona ramane o investitoare.

Un alt nume cunoscut si cu siguranta familiar cu HoReCa este Florin Calinescu, ce isi deschide inca un restaurant. Restaurantul se va deschide in locatia fostului restaurant ”Kiseleff”, de mentionat ca din vechea amenajare nu mai ramas nimic.

Aparent, conceptul este de teatru cu cina, concept popular in occident dar mai putin apreciat local, totusi cu aportului lui Florin Calinescu exista sanse mari de popularizare. Al treilea pe lista este Dani Otil, ce deschide The Grill in nordul capitalei alaturi de Damian Marian, restaurantul fiind promisiunea celor doi pentru calitate, oferind evident o noua alternativa in nordul capitalei.

Tema si conceptul locatiei este fusion sud american, cu accente pe cultura gratarelor argentiniene. Si pentru ca au vrut autenticitate, cei doi au ajuns chiar sa isi construiasca propriul gratar si asado, iar asta inseamna ca The Grill este cam singurul loc unde puteti manca vita ca in Argentina pe o raza de cateva sute de kilometri.

Suntem curiosi daca ati ajuns la una dintre locatiile mentionate si daca da, cum a fost?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *