In urma cu cateva zile, Grupul Yum Brands, detinatorul brandurilor KFC, Pizza Hut si Taco Bell, si-a anuntat intentia de a-si depasi potentialul in perioada urmatoare prin activarea la nivel international, a  brandului Taco Bell.

Advertisements

Se anunta lansari in China, Brazilia, Canada si India. Planul presupune in faza initiala 100 de restaurante pentru fiecare din pietele mentionate. Planul Yum este sa atinga 9000 de restaurante worldwide pana in 2022, plecand de la un numar de 6600 detinute in acest moment. Extinderea include deasemenea si noi piete precum: Olanda, piata accesata de curand, Peru, Romania, Finlanda si Sri Lanka.

Atingerea noului prag de 15 miliarde de dolari cifra de afaceri, pana in 2022, este un plan ambitios al Melissei Lora, presedintele Taco Bell, insa, planul face parte din strategia grupului Yum de a creste ponderea pietelor externe in business-ul Taco Bell.

In Romania, prima locatie va fi deschisa de US Food Network, compania ce detine si opereaza franciza KFC pe piata locala. Restaurantul va fi deschis in incinta Baneasa Mall incepand cu luna septembrie. Ramane de vazut in urmatorul an daca romanilor le place cu adevarat picantul mexican, dat fiind ca fasolea rosie este deja in meniul nostru de secole.

Asadar, cati dintre noi vor incerca preparatele Taco Bell?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *