Astazi vorbim despre Star Kebab, companie ce a deschis primul restaurant din România, în Bucuresti, în vara anului 2016. Desi a trecut doar 1 an de când a prezentat bucurestenilor viziunea sa despre restaurantele de tip fast-food, compania a anuntat deja lansarea celei de-a doua unitati, în Cotroceni, la începutul lui august 2017. Reteaua lucreaza si la noul concept integrat, dedicat pietei de cafenele. STAR’s Coffee Bar, cu care vrea sa atace piata locala cu o mare varietate de produse din cafea, pe care le va pune la dispozitie într-o locatie amenajata într-un stil neo industrial-modern, preferat de oaspetii carora li se adreseaza.

Advertisements

„Continuam extinderea Star Kebab asa cum am avut în vedere înca de la deschiderea primului local în Chisinau. Star Kebab a luat amploare si estimam ca în urmatorii cinci ani vom fi prezenti în 10 tari cu circa 200 de restaurante, deschise preponderent în sistem de franciza. Ne bazam pe aceeasi strategie de marketing curajoasa pe care am aplicat-o pâna acum si pe inovarea constanta în domeniu” – mentioneaza Stefan Chiricuta, directorul executiv al retelei Star Kebab.

Conceptul Star Kebab se diferentiaza în principal prin strategia unica de fidelizare Dream Card, care ofera oaspetilor preturi speciale la preparatele din meniu. Programul „7+1 GRATIS” garanteaza clientilor un produs gratuit la fiecare 7 produse acumulate. In plus, exista oferte speciale si cadouri cu ocazia sarbatorilor. Star Kebab i-a cucerit pe clientii români si prin procesul deschis de preparare a produselor, în fata oaspetilor. Acestia se pot implica direct în alegerea combinatiilor preferate de ingrediente. Serviciile centrate pe consumator includ si livrarea prompta la domiciliu, care va putea fi posibila într-o zona mai extinsa odata cu lansarea noii locatii Star Kebab din Cotroceni.

De asemenea, se va pune accentul si pe diversificarea constanta a meniului si adaptarea lui la piata locala, fara renuntarea la standardele de calitate cu care i-au obisnuit deja pe bucuresteni. Ramane de vazut cati dintre bucuresteni vor aprecia oferta Star Kebab.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *