Lanțul de cafenele TED’S Coffee Co, fondat de Vasile Andreica, antreprenor cu peste 15 ani de experiență de business, își continuă procesul de creștere accelerată și anunță deschiderea a două locații noi în București.

Rețeaua TED’S Coffee Co ajunge astfel la 30 locații la nivel național, dintre care 22 sunt în București. Investiția totală în cele două cafenele deschise în Capitală în luna octombrie se ridică la 100.000 de euro + TVA. Fiecare dintre cele două locații noi are o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați.

“Contextul este foarte bun pentru a dezvolta rețeaua noastră de cafenele și de a investi în extindere. În ultimii cinci ani, am observat transformări pozitive în piața cafenelelor din București cum nu am văzut în primii 25 de ani de capitalism. Deschiderea celor două cafenele ne bucură foarte mult, mai ales că se află în două zone deosebite ale Capitalei, ambele situate în spații cu acces direct la comunități de business și în proximitatea centrelor universitare”, a declarat Vasi Andreica, CEO TED’S Coffee Co.

 

Cele două cafenele sunt amenajate în locații centrale, foarte aproape de Piața Romană și de Piața Victoriei: în piațeta publică a unuia dintre cele mai exclusiviste proiecte imobiliare din București, The Landmark, respectiv la parterul Jupiter House, clădire de birouri situată lângă hotelul Moxa.

Rețeaua TED’S Coffee Co va avea un număr de 33 locații până la sfârșitul anului 2019, 15 dintre acestea fiind în sistem de franciză. “În acest moment, ne concentrăm pe dezvoltarea rețelei și pe calitatea serviciilor oferite clienților noștri. Experiența clientului din cafenelele TED’S Coffee Co este elementul la care lucrăm cel mai mult, fiind convinși că un produs deosebit și excelența în servicii ne vor aduce satisfacții profesionale”, spune Vasi Andreica.

Despre TED’S Coffee Co

TED’S Coffee Co este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri şi stradal, prin mai multe concepte inovatoare. Fiecare concept are particularitățile sale, iar echipa TED’S Coffee Co implementează mereu acel tip de cafenea care se pretează cel mai bine pentru locația respectivă. TED’S Coffee Co, o rețea cu 30 cafenele la nivel național, este locul în care clienții sunt așteptati să îmbine utilul cu plăcutul și să facă din ritualul lor zilnic un moment de relaxare, chiar și în zilele foarte pline.