In luna Septembrie s-a lansat noua gama de condimente Knorr. Incearca-le acum si ofera preparatelor tale un #BoostPentruGust printr-o aroma memorabila.

Condimentele sunt crescute atent si selectionate cu grija: Knorr Frunze de cimbrisor din Polonia, Knorr Boia de ardei iute din Spania, Knorr Rozmarin din Maroc, Knorr Boia de ardei dulce din Spania si Knorr Chimion din India, dar si 3 mixuri de condimente destinate special carnii care aduc note surprinzatoare de scotisoara si anason, insotite de clasicele ardei sau usturoi.

Odata cu lansarea condimentelor pentru bucatari profesionisti, Knorr organizeaza o tombola: tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi condimentul preferat si sa te inscrii.

Castigatorii se pot bucura de intreaga gama de condimente si de un kit de farfurii care dau personalitate oricarui localului.

*Organizatorul: Unilever South Central Europe SA. Perioada campaniei: 1-31 octombrie. Valoarea comerciala a tuturor premiilor din campanie este de 4998 de lei (TVA inclus). Regulamentul este disponibil aici.